HR BACKBONE

WE BOUWEN DE HR FUNDERINGEN

Steeds meer organisaties (moeten) transformeren naar een wendbare organisatie. Deze transformatie zorgt ook voor een stevige vernieuwing van wat we traditioneel onder HR verstaan, als aanjager of ondersteuner van deze vernieuwing. 

HR behandelt elk aspect van arbeidsrelaties en heeft dus een cruciale rol in het verzekeren van continuïteit in de organisatie en lange termijn productiviteit. Om deze rol adequaat te kunnen invullen, moet het team zodanig gestructureerd zijn dat het kan omgaan met de noden van de organisatie, ongeacht wat deze zijn. Dit betekent dat het HR-team in staat moet zijn zich wendbaar op te stellen. We baseren ons op het Agile HR model en zijn ICP-TAL Agile Certified.

Jouw HR Backbone

Je HR-backbone is de basis van je HR afdeling en zorgt ervoor dat HR een meer prominente en proactief aanwezige rol krijgt in de organisatie. Is jouw onderneming groeiende en merk je de nood aan meer HR-maturiteit, duidelijke HR structuur en processen? Of heb je reeds een HR-departement maar gaat de tijd voornamelijk op aan reactief werk en brandjes blussen? Download dan alvast dit gratis ebook om meer zicht te krijgen op de basis structuren en processen van HR (vergeet niet je spam te controleren)

Start vandaag!

Meteen aan de slag met je HR-structuur en HR-processen? Laat er dan geen gras over groeien en plan nu meteen een eerste gratis gesprek met een van onze HR Backbone consultants!