BREINPROFIEL

We brengen je natuurlijke aanleg in kaart

Hoe we ons gedragen en hoe we leren is sterk afhankelijk van ons brein. Via een online gamified tool brengen we zestien biologische bouwstenen in kaart die bepalen met welk gemak en welke energie je bepaalde competenties verder zal ontwikkelen. De samenstelling van deze biologische bouwstenen is voor ieder individu uniek, net zoals een vingerafdruk.

In de huidige COVID-omstandigheden hebben we meer moeite met het focussen op ons eigenlijke werk. Met het breinprofiel brengen we onder andere in kaart in welke mate je van nature meer of minder moeite zal hebben met stressbestendigheid, het loslaten van gedane zaken en de mate waarin je gemakkelijk kan focussen (en of je voornamelijk door interne of externe prikkels wordt afgeleid).

Na het spelen van de online games, krijg je een op maat uitgewerkt adviesrapport toegestuurd. Je ziet in een oogopslag wat je natuurlijke talenten en valkuilen zijn en welke competenties hierdoor meer of minder energie van jou zullen vragen. Je krijgt meteen waardevolle en concrete tips en tricks. Daarnaast adviseren we jou ook op basis van jouw profiel verdere ontwikkelingsmogelijkheden die het meest aansluiten bij jouw noden en je het meeste energie zullen geven.  Een volgende stap kan onze Masterclass Hocus Focus zijn.

Start nu!

€ 495 excl. BTW

Biedt jezelf of je medewerkers rust in hun hoofd door meer zelfinzicht te bieden in hun natuurlijke aanleg. Vervolgens gaan we samen op zoek naar de beste manieren om je natuurlijke talenten te kunnen inzetten! We zijn de enige partner in België die over een online gamified tool beschikt om in je hersenen te kijken en je natuurlijke aanleg in kaart te brengen! 

Resultaat: deelnemer en organisatie krijgen

  • Inzicht in het brein en de natuurlijke aanleg,
  • Met als resultaat efficiënter te werk te kunnen gaan,
  • productiviteit te verhogen en huidige prestaties te verbeteren,
  • en vooral: zoveel mogelijk in te zetten op talenten en valkuilen te neutraliseren.

Wat zit in het breinprofiel?

  • Online games (duurtijd gemiddeld 45 minuten)
  • Reflectiedocument
  • Gepersonaliseerd rapport met inzicht in natuurlijke aanleg voor 16 cognitieve schalen
  • Op maat advies en tips naar verdere ontwikkeling toe om prestaties te verbeteren, gelinkt aan je persoonlijke reflecties én natuurlijke aanleg.

We zijn de enige partner in België met een online gamified tool om je breinprofiel in kaart te brengen! De combinatie met onze gepersonaliseerde aanpak maakt ons uniek op de markt!

Wat mensen zeggen...

"Een tijdje geleden nam ik deel aan de “Neurolympics”, een assessment waarbij je cognitieve vaardigheden spelenderwijs worden gemeten. De resultaten van het assessment gaven me inzicht in cognitieve taken waar ik van nature aanleg voor heb, en taken waar ik meer moeite mee heb. Het raadplegen van het rapport was voor mij een echte eye-opener. Ik las resultaten waar ik me sterk in kon vinden, maar ook hier en daar resultaten waarbij ik toch de wenkbrauwen moest fronsen. In een opvolgend gesprek met Wayfinders gingen we vervolgens dieper in op de resultaten. Ik kreeg inzicht in de scores waarbij ik initieel de spreekwoordelijke wenkbrauw moest fronsen. Ik pikte een aantal tips en tricks op die ik tot op vandaag nog steeds toepas."

Gratis Ebook

Vul je gegevens hieronder in om ons gratis ebook te ontvangen! We delen hierin onze inzichten over het brein en het belang van neurologische inzichten in HR. We leggen ook het verschil uit tussen het Breinprofiel en de klassieke IQ-test. Vergeet na het downloaden niet je spam te controleren!

Lees meer in onze blogs

Growth Mindset – of toch niet?

Een van de meest gemaakte fouten is dat mensen zeggen: “Het brein is je hele leven lang in ontwikkeling, dus je kan in alles wat met het brein te maken heeft een toptalent worden.” Een deel van wat hier staat klopt, maar de aanname is volledig verkeerd.

Read More »

De kracht van Neuro in HR

Gefeliciteerd! Je hebt nu een miljoen meer neuronen dan toen je deze zin begon te lezen. Je brein, het cruciale orgaan in je lichaam is niet enkel het controlepaneel voor elk ander systeem in je lichaam, het is ook het huis van je geest en gedachten.

Read More »

Aandacht A.U.B!

Heb ik je aandacht? Geweldig! Dan zal ik je iets vertellen over aandacht en hoe het meten van het aandachtsvermogen inzicht kan geven in iemands prestaties op de werkvloer.

Read More »