Coaching Traject

Vind jij het belangrijk om in je eigen groei en ontwikkeling te blijven investeren en doe je dit graag in interactieve individuele sessies, op maat van jouw noden en behoeften? Dan is ons coachingstraject iets voor jou! We werken met een aantal gecertificeerde coaches met heel wat ervaring in verschillende domeinen, die jou kunnen helpen met je hulpvraag om zo het resultaat te bereiken dat jij vooropstelt!

  • Intakegesprek: samen met de coach wordt je coachingsvraag gedurende 90 minuten geëxploreerd. Er wordt een duidelijk doel op het vlak van gedragsverandering gedefinieerd waarop gefocust zal worden, opdat de coaching sessies doelgericht kunnen verlopen.
  • Coachingsessies: standaard voorzien we drie individuele coachingsessies van twee uur waarin jij samen met je coach gericht aan de slag gaat met de doelstelling die eerder werd geformuleerd.
  • Integratiegesprek: tijdens het integratiegesprek blikken we terug op het proces van de coaching en het bereikte doel. Samen kijken we of je nog extra ondersteuning nodig hebt. Ook hier kan indien gewenst een leidinggevende of HR aanwezig zijn.
coaching traject

We deden heel wat ervaring op in onderstaande domeinen. Een andere hulpvraag en niet zeker of we hiermee kunnen helpen? Neem dan even contact op!

  • Leidinggevende vaardigheden: feedback geven, richting geven, coachende vaardigheden, medewerkers motiveren.
  • Productiviteit: focusmanagement, aandachtsmanagement.
  • Welzijn: stress en burn-out, energieverlies, veerkracht
  • Samenwerking: communicatievaardigheden, assertiviteit, overtuigingskracht, omgaan met conflicten.
  • Oriëntatie: als je jezelf graag wil oriënteren met jouw talenten en zicht wil krijgen op je mogelijkheden, raden we je aan voor een WayCenter te kiezen; een korte maar intensieve persoonlijke begeleiding.

We werken op een waarderende en constructieve manier, met focus op talent en drijfveren. Als coach dagen we uit, stellen we de juiste vragen, confronteren én ondersteunen we je zodat je je eigen potentieel ten volle kan ontdekken en benutten.

Het succes van het coachingstraject is een gedeelde verantwoordelijkheid tussen jou en de coach, het resultaat zal dan ook afhangen van jouw commitment en bereidheid om te groeien. We garanderen meer bewustzijn en zelfinzicht waarmee jij meteen aan de slag kan.