individual coaching

Invest in your personal growth

Vind jij het belangrijk om in je eigen groei en ontwikkeling te blijven investeren of wil je een medewerker de kans geven verder te groeien? Doe je dit graag via interactieve individuele sessies, op maat van individuele noden en behoeften? Dan is ons coachingstraject iets voor jou! We werken met een aantal gecertificeerde coaches met heel wat ervaring in verschillende domeinen, die jou of je medewerker kunnen helpen om tot specifieke resultaten te komen.

  • Intakegesprek: samen met de coach wordt de coachingsvraag gedurende 90 minuten geëxploreerd. Er wordt een duidelijk doel op het vlak van gedragsverandering gedefinieerd waarop gefocust zal worden, opdat de coaching sessies doelgericht kunnen verlopen. Idealiter zijn leidinggevende en/of HR hier ook aanwezig.
  • Coachingsessies: standaard voorzien we drie individuele coachingsessies van twee uur waarin jij samen met je coach gericht aan de slag gaat met de doelstelling die eerder werd geformuleerd.
  • Integratiegesprek: tijdens het integratiegesprek blikken we terug op het proces van de coaching en het bereikte doel. Samen kijken we of nog extra ondersteuning nodig is. Ook hier kan indien gewenst een leidinggevende en/of HR aanwezig zijn.

We deden heel wat ervaring op in onderstaande domeinen. Een andere hulpvraag en niet zeker of we hiermee kunnen helpen? Neem dan even contact op!

  • Leidinggevende vaardigheden: feedback geven, richting geven, coachende vaardigheden, medewerkers motiveren,…
  • Productiviteit: focusmanagement, aandachtsmanagement,…
  • Welzijn: stress en burn-out, energieverlies, veerkracht,…
  • Samenwerking: communicatievaardigheden, assertiviteit, overtuigingskracht, omgaan met conflicten,…
  • Oriëntatie: meer zicht op je talenten, competenties en valkuilen? Neem dan zeker even een kijkje bij onze WayCenters!

We werken op een waarderende en constructieve manier, met focus op talent en drijfveren. Als coach dagen we uit, stellen we de juiste vragen, confronteren én ondersteunen we zodat de coachee het eigen potentieel ten volle kan ontdekken en benutten.

Het succes van het coachingstraject is een gedeelde verantwoordelijkheid tussen coach en coachee, het resultaat zal dan ook afhangen van het commitment en bereidheid om te groeien van de coachee. We garanderen meer bewustzijn en zelfinzicht waarmee de coachee meteen aan de slag kan.

Plan hieronder meteen een intakegesprek of neem contact met ons op!

Book your appointment

Check our agenda and book a slot. It’s easy.


Questions? Send a mail to team@wayfinders.be