Soft Skill Trajecten

Bij WayFinders geloven we niet in een 1-daagse klassieke opleiding. We zijn ervan overtuigd dat gedragsverandering pas gerealiseerd kan worden door op verschillende momenten in te zetten op groei van bepaalde vaardigheden. Daarom vind je onze opleidingen enkel terug in trajectvorm: telkens met voorbereiding, interactieve momenten en terugkoppelingsmomenten.

Naast de opleidingen die je vindt in ons open aanbod, organiseren we deze trajecten ook met veel plezier inhouse, op maat van jouw team. 

Onze trajecten:

  • Aan de slag met talent: In deze workshop krijg je een beter zicht op jouw talenten en drijfveren en gaan we aan de slag met jouw talentontwikkeling aan de hand van jouw persoonlijk ambitieplan. 
  • Teamtalenten in kaart: In deze teamworkshop krijg je meer inzicht in de talenten en drijfveren die leven in het team en wat ieder van jullie nodig heeft binnen het team om in energie te blijven.
  • Veerkracht@Work: In deze workshop krijg je meer inzicht in thematieken als stress- en burn-out en werken we aan het versterken van jouw zelfbewustzijn ter preventie van energieverlies.
  • AssertiviteitIn deze workshop leer je jezelf beter kennen op het vlak van communicatie en versterk je jouw assertiviteit zodat je sterker in je schoenen kan staan wanneer nodig.
  • Versterk je klantencommunicatie: In deze workshop leer je op welke manier jij als consultant op een comfortabele manier ambassadeurschap kan opnemen en krijg je heel wat handvaten over hoe je het contact met je klanten het best aanpakt. Op die manier willen we vooral jouw zelfvertrouwen in klantencontact boosten!
  • Communiceren met impact: In deze workshop leer je jouw eigen communicatiestijl beter kennen en leer je de basisprincipes van verbindende communicatie toepassen met als doel meer impact te kunnen neerzetten in gesprek met anderen.
  • Feedback geven & ontvangen: In deze doe-workshop leer je op een comfortabele manier feedback geven, omgaan met weerstand en feedback ontvangen.
  • Een sterke indruk maken in sollicitatiegesprekken: In deze workshop leer je hoe je als consultant in sollicitatiegesprekken met potentiële opdrachtgevers/klanten een sterke indruk kan nalaten. We geven je heel wat handvaten waardoor jouw zelfvertrouwen een boost krijgt!
  • Hocus Focus: In deze workshop leer je jouw eigen noden kennen op basis van je brein en de principes van focus management toepassen op je dagdagelijkse praktijk, met als doel meer focus, rust en doelgerichtheid in je leven.