talent blueprint

Employees working in their talent are more productive

Om verschillende mogelijke redenen zit je – verwacht of onverwacht – met blank spots in je organisatie. Vermoedelijk zet je gewoon een vacature open, met wat geluk mogen hier eerst interne mensen op solliciteren. Wij zijn ervan overtuigd dat er vandaag talent en potentieel in jouw organisatie aanwezig is om in de toekomst kritische sleutelposities te vervullen. Aan de hand van een talentscan brengen we het potentieel van medewerkers in kaart en objectiveren hun talenten. In onze talentscan onderscheiden we ons en zijn we uniek op de markt in BelgiĆ« met ons C-BIND model.

Vervolgens zetten we een Talent Development Programma op om medewerkers te begeleiden in hun verdere groei. Dit programma kan bestaan uit opleiding, coaching, intervisies,… en wordt op maat van de organisatie ontwikkeld.

C-BIND

Bij WayFinders kijken we vanuit onze talentmanagementbril verder dan het enkel observeren van puur aangeleerd gedrag. We kijken onder de motorkap en brengen elk puzzelstukje in kaart. Volgende bouwstenen worden in kaart gebracht om tot een genuanceerd totaalbeeld te komen:

  • Context: we krijgen graag goed zicht op de organisatie om gefundeerd ontwikkeladvies te kunnen geven.
  • Behavior: we observeren gedrag om zicht te krijgen op sterkten en vaardigheden.
  • Identity: we linken persoonlijke identiteit aan de organisatiewaarden.
  • Neuro: we brengen via het breinprofiel de natuurlijke aanleg in kaart.
  • Drivers: we gaan in diepte in op wat energie geeft en energie vraagt.

Jouw Talent Development Programma

Inzetten op Talent Development is cruciaal voor verdere groei en duurzaamheid van je organisatie. Door medewerkers te ontwikkelen en hen kansen te bieden, verhoogt de productiviteit met als resultaat betere financiƫle resultaten voor je organisatie. Download je gratis ebook om meteen aan de slag te kunnen gaan met een aantal tips (vergeet niet je spam te controleren)!

Start vandaag!

Een intern Talent Development Programma niet langer uitstellen en meteen inzetten op een hogere retentie? Reserveer dan nu snel een eerste gratis gesprek met een Talent Development Consultant!