ONS Team

In the end we’re all wayfinders

The proof of the Pudding is in the Eating – Get to know us

WayFinders bestaat uit een gevarieerd netwerk van HR experten, neurowetenschappers en tech specialisten. We combineren onze kennis met onze passies om zo uitdagende projecten te realiseren, steeds met extraordinaire resultaten. Onze gedeelde visie: mensen en hun ontwikkeling centraal plaatsen.

Practice what you preach

Bij WayFinders maken we prioriteit van werkbaar werk en Talent Management voor onze medewerkers. We identificeren talenten en focussen op waar mensen goed in zijn en wat hen energie geeft. We focussen op verdere ontwikkeling van talenten en gaan in dialoog met elke WayFinder.

We delen hetzelfde DNA

Kwaliteit, speelsheid, leergierigheid en positiviteit maken deel uit van het WayFinders DNA.

Kwaliteit

We love our job! We werken op een wetenschappelijk onderbouwde manier en streven naar excellente resultaten. Wat jouw organisatie nodig heeft, is wat écht telt. 

Authentiek

We nemen zelf het voorbeeld – geen facade! We doen er alles aan om in ons eigen ritme te leven en werken. Een oprechte en no-nonsense aanpak is wat voor ons best werkt om vertrouwen te wekken.

Leergierigheid

Soms liggen antwoorden in traditionele modellen. Soms moeten we out of the box denken. Als aanhangers van levenslang leren zijn we nieuwsgierig om de allerbeste oplossing te vinden.

Samen

We leggen geen oplossingen op, maar kijken naar opties en alternatieven om via co-creatie tot oplossingen te komen. We luisteren en zeggen wat we denken.
Together, we can!

Kan jij je wel vinden in wat je hier leest? Wil je samenwerken? Of heb je een idee dat je wil delen en ontwikkelen?

Als een onderdeel van de Cronos Groep staan we open voor nieuwe, creatieve ideeën. Feel free to contact us!

WayFinders is onderdeel van The Compass cluster.