Our Team

In the end we’re all wayfinders

The proof of the Pudding is in the Eating – Leer ons kennen

WayFinders bestaat uit een gevarieerd netwerk van HR experten, neurowetenschappers en Tech specialisten. We bundelen onze kennis en onze passie wat boeiende trajecten, gesprekken (én discussies) oplevert – steeds met bijzondere resultaten. Onze gedeelde visie: de mens en zijn ontwikkeling centraal stellen met wetenschap en technologie als hefboom.

Practice what you preach

Bij WayFinders dragen we voor onze medewerkers werkbaar werk en talent management hoog in het vaandel. We brengen talenten in kaart en zetten onze medewerkers vervolgens zoveel als mogelijk in op waar ze goed in zijn en waar ze energie van krijgen. We zetten in op verdere ontwikkeling van sterktes en gaan hierover in dialoog met elke WayFinder.

Onze waarden

KWALITATIEF

We doen ons werk graag, maar ook goed. We werken wetenschappelijk onderbouwd en voor ons telt wat jouw organisatie nodig heeft, niet wat het ons kan opbrengen. Ga met ons in dialoog zodat we opleveren wat jouw organisatie verwacht.

SPEELS

We doen ons niet anders voor dan wie we zijn en dragen de no-nonsens aanpak hoog in het vaandel. Dat ritme waar we het over hebben, dat dragen we zelf ook uit. Authenticiteit en ‘doe maar gewoon’ staan voorop.

LEERGIERIG

Soms ligt de oplossing in klassieke modellen, soms vinden we ze elders. We denken graag ruim en zoeken hoe het anders kan. Als eeuwige studenten zijn we nieuwsgierig en leergierig. We luisteren graag en staan open voor feedback.

CONSTRUCTIEF

We leggen geen proces of aanpak op, maar zoeken samen naar opties en opportuniteiten. We denken mee na, werken graag samen en zeggen duidelijk waar het op staat.

Kan je je vinden in wat je hier leest? Zin om samen te werken? Of heb je een idee dat je wil delen en uitwerken? 

Als onderdeel van Cronos NV staan we open voor nieuwe, creatieve hersenspinsels en het brein dat ermee gepaard gaat. Contacteer ons gerust!

Voel je een zekere drempel om ons te contacteren? Negeren die handel! Wie weet wat we samen kunnen bouwen!

WayFinders maakt deel uit van The Compass cluster.