WayFinders breidt uit!

Talent Consultant / Assessment Specialist

Ben jij een HR-passionate en heb je zin om je eigen rol mee vorm te geven op basis van je expertise, talenten en interesses? Zie jij jezelf in een startup omgeving werken, met veel vrijheid én met veel goesting om je schouders hieronder te zetten en van WayFinders een begrip in de markt te maken? 

Wij zij op zoek naar een HR-professional die samen met ons de WayFinders-kar wil trekken! 

Wat ga je doen?

Je rol ligt nog niet volledig vast, dat is namelijk hoe we werken: we brengen samen met jou je talenten en drijfveren in kaart om vervolgens te kijken hoe we je talenten optimaal kunnen inzetten. Onderstaande luiken zullen zeker en vast aan bod komen, we geven deze vervolgens samen verder vorm: 

 1. HR Consultancy: je ondersteunt klanten in hun HR noden, meer specifiek binnen Competentie- en Talentmanagement. Het gaat over zowel korte als langlopende opdrachten, wat voor variatie zorgt. Inhoudelijk kan dit over heel uiteenlopende zaken gaan, al zal jouw focus in eerste instantie liggen op assessment centers en het vormgeven van ontwikkelingstrajecten, het geven van opleidingen en het coachen van mensen.
 2. Project Management: je bent verantwoordelijk voor een aantal klanten en projecten en leidt alles in goede banen. Je ben het eerste aanspreekpunt voor jouw klanten. 

Wie zoeken we?

In de eerste plaats een enthousiaste WayFinder die durft te springen en niet bang is om mee te bouwen aan een start-up verhaal. We zoeken een collega met volgende ervaring: 

 • Assessment- & Development Centers: je hebt ervaring als assessor in het kader van selectie of ontwikkeling van medewerkers. Je hebt kennis van competentiemanagement, weet hoe je competenties tijdens een assessment kan observeren en hoe hierover te rapporteren. 
 • Training & Opleiding: ervaring in training en opleiding in HR-gerelateerde topics is een plus.
 • Coaching: ook een coachingopleiding of ervaring als coach is een extra troef.

Daarnaast zijn we vooral op zoek naar een sterke dosis leergierigheid en nieuwsgierigheid om zichzelf verder te blijven ontwikkelen. We zoeken iemand die goed functioneert zonder al te veel kaders, structuur en richtlijnen en die in staat is om zelf proactief te handelen en initiatief te nemen. Het boeit je om mee te zijn met de laatste trends/evoluties op de HR-markt, te lezen, netwerken en opportuniteiten te spotten die belangrijk kunnen zijn voor WayFinders. 

Kortom, we zoeken iemand die volgende zaken in zichzelf herkent: 

 • Flexibiliteit – bereidheid om bij te sturen of te schakelen waar nodig. 
 • Klantgerichtheid – je streeft steeds naar de optimale oplossing voor de klant. 
 • Prestatiemotivatie – je gaat voor niet minder dan topkwaliteit. 
 • Zelfontplooiing – je bent gemotiveerd om jezelf steeds te blijven ontwikkelen en uit te dagen. 
 • Initiatief – je ziet kansen en grijpt ze. 

Wat mag je verwachten?

 • Een start-up omgeving met veel vrijheid en flexibiliteit – je kan zelf meedenken over je eigen rol en het verder uitbouwen van WayFinders. 
 • Een innovatieve en energieke werkomgeving- we kijken op een vernieuwende manier naar HR en gebruiken tools die anders werken mogelijk maken. 
 • De voordelen van een start up gecombineerd met de voordelen van een groot Cronos netwerk (veiligheid, zekerheid,…).
 • Continue leermogelijkheden – we dragen voortdurend leren hoog in het vaandel, en bieden jou dan ook voldoende kansen om jezelf verder te blijven ontwikkelen. 

Voel jij je hiertoe aangetrokken, dan bij jij misschien onze toekomstige Fellow WayFinder? 

Neem daarom contact met team@wayfinders.be.